Een inkijk in Sterk Huis

 

lezingen-sterk-huis-01

 

Sterk Huis is een organisatie voor (hoog)specialistische gezins- en jeugdhulpverlening en wordt gewaardeerd om haar kennis op het gebied van huiselijk geweld, kindermishandeling, eer-gerelateerde problematiek en mensenhandel.
Sterk Huis is een fusieorganisatie van Kompaan (Jeugd- en Gezinshulpverlening) en De Bocht (vrouwenhulpverlening/hulpverlening bij geweld in afhankelijkheidsrelaties). Beide organisaties hebben een decennialange geschiedenis in de regio Hart van Brabant en specifiek in Goirle.

In deze lezing wordt ingegaan op belangrijke ontwikkelingen in de afgelopen jaren, op de huidige situatie in de Jeugd- en Gezinshulpverlening en op de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling. De sprekers zullen een inkijk geven in hoe de hulpverlening van Sterk Huis er concreet uitziet.
Sterk Huis kan haar werk alleen doen in goede verbinding met de maatschappij om haar heen. De sprekers zullen ook ingaan op de manier waarop de vele vrienden en vrijwilligers van Sterk Huis een rol spelen en betrokken zijn.

 

Datum

Woensdag 13 maart 2024

Tijd

19.45 - 22.00 uur *

Locatie

CC Jan van Besouw

Spreker

Lian Smits (bestuurder) en
Ilona Brekelmans
(hoofd inhoudelijke ontwikkeling)

Kosten

€ 7,50 inclusief koffie/thee

Uiterste
Inschrijfdatum

15 november 2023

Contactpersoon

Christel Rutte

de contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina, u kunt deze
alleen zien als u bent ingelogd

Belangstellenden zijn welkom. Kosten € 10,00 inclusief
koffie/thee, te voldoen aan ingang van de zaal. 
*Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn, zodat de spreker
ongestoord aan de lezing kan beginnen.