Goed Voorbereid-Veilig Thuis

 

veiligheid

 

Het Rode Kruis en Brandweer Midden- en West-Brabant werken nauw samen in het project Veilig Thuis. Er zijn 2 bijeenkomsten, waarbij het eerste dagdeel verzorgd wordt door het Rode Kruis en het tweede door de Brandweer. 

Workshop Goed Voorbereid - Risico's in en om het huis.
Nederland is een veilig land, de kans op een ramp is gelukkig niet heel groot. Toch is het verstandig om je voor te bereiden op eventuele noodsituaties. Deze interactieve workshop behandelt veelvoorkomende risico's in de directe leefomgeving. Aan de hand van een vragenlijst of bingo ontdekken de deelnemers samen hoe ze goed voor hun eigen en andermans veiligheid kunnen zorgen. De docent is mevrouw E. van den Bosch, vrijwilliger van het Rode Kruis Midden- en West-Brabant. 

Workshop Goed Voorbereid - Brandpreventie.
Hoe kan iemand zijn eigen omgeving veilig inrichten en zich brandveilig gedragen? Wat moet je doen als je brand ontdekt en hoe kun je snel en veilig alarm slaan en vluchten?
De aandachtspunten: voorkomen, signaleren, en handelen, komen in deze informatieve middag aan de orde. Er worden allerlei tools en tips aangeboden. Ook zal er uitgebreid tijd zijn om vragen te stellen. De docent is de heer B. Visser, Adviseur Risicobeheersing van de Brandweer.

 

Data

Dinsdag 10, 17 september 2019

 

 

Tijd

14.00 - 16.00 uur

 

 

Locatie

CC Jan van Besouw

 

 

Docenten

Mevrouw E. van den Bosch

 

 

 

De heer B. Visser
de contactgegevens vindt u onderaan
deze pagina, u kunt deze alleen zien
als u bent ingelogd

 

 

Kosten

€ 9,00

 

 

Contactpersoon

Hetty van Slagmaat