Internationale Vrouwendag High Tea Party

 

img-0463

 

De jaarlijkse Internationale Vrouwendag is een dag om te vieren, maar ook om stil te staan bij belangrijke kwesties die veel vrouwen kunnen raken.

Dit jaar heeft Vrouwennetwerk Goirle voor haar leden een gezellige middag met een gevarieerd programma gepland. Wij gaan in de foyer met een kopje thee of koffie luisteren naar de boeiende toespraak van programmamanager Daniëlle van Sambeek over de landelijke organisatie 'Nu niet zwanger'. Lees hieronder meer over Nu Niet Zwanger.

Onze middag gaat verder met een high tea. Onder het genot van de lekkere hapjes is er gelegenheid om van gedachten te wisselen over allerlei thema’s die vrouwen bezighouden. Tijdens ons feest zal er ook een mysterieuze gast aanwezig zijn, Lodewijk van Candeleer. Wie kan dat zijn?

Het wordt een afwisselende bijeenkomst waar we ons bewust worden van de problemen die vrouwen kunnen ervaren, maar ook genieten van onze gezellige middag. We kijken er naar uit om Internationale Vrouwendag met jullie te vieren.

Datum

Vrijdag 08 maart 2024

Tijd

14.00 – 16.00 uur

Locatie

Foyer CC Jan van Besouw

Kosten

€ 17,50*

Uiterste
Inschrijfdatum

15 januari 2024

Contactpersoon

Rita Verstraten

de contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina, u kunt deze
alleen zien als u bent ingelogd

*Dit jaar is het, in tegenstelling tot andere jaren, noodzakelijk dat
deelnemende leden zich vooraf inschrijven. U kunt niet aan de deur
aanmelden en betalen.

Nu Niet Zwanger

De gevolgen van een onbedoelde zwangerschap die ook nog eens ongewenst is zijn enorm. Voor ieder mens. Maar de impact is nog groter als je ook al het hoofd moet bieden aan psychiatrische problemen of een verstandelijke beperking, als je kampt met schulden, verslaving, dakloosheid of loverboyproblematiek of ongedocumenteerd bent.
Door proactief in gesprek te gaan over kinderwens wil het Nu Niet Zwanger programma ervoor zorgen dat mensen in kwetsbare omstandigheden minder geconfronteerd worden met een onbedoelde zwangerschap. Het programma is in de meeste gemeenten beschikbaar en er zijn inmiddels al vele duizenden gesprekken gevoerd over kinderwens.
(zie voor recente cijfers: www.nunietzwanger.nl)