Startsein seizoen 2020-2021

Geplaatst op 19-05-2020  -  Categorie: Algemeen

basket-5170558-340

Zoals u weet, is door het coronavirus het programma van onze vereniging half maart abrupt tot een einde gekomen. Hopelijk bent u gezond en weet u met dierbaren deze onrustige tijd door te komen.

Op dit moment is het onzeker of en hoe de geplande activiteiten in het nieuwe verenigingsjaar door kunnen gaan. Ondanks deze onzekerheid zijn de programmaboekjes in de week van 18 mei verzonden. Vanaf 20 mei is het nieuwe programma ook te vinden op vrouwennetwerkgoirle.nl, maar inschrijven kan pas vanaf 1 juni.

Inschrijven voor activiteiten

Wij vragen u gewoon in te schrijven voor de activiteiten waar u graag aan deel wilt nemen. Tot en met 15 augustus kunt u, behalve voor de zomeractiviteiten, zelf uw inschrijving nog wijzigen. Na die datum wordt uw inschrijving definitief en bent u ingedeeld voor deze activiteit.

Per maand wordt door ons bekeken wat door kan gaan en pas dan wordt de factuur voor die activiteit (of naar rato) aan u gestuurd. 

De factuur voor de contributie verenigingsjaar 2020-2021 ontvangt u in de tweede helft van augustus.

Let op! Later versturen van de facturen wil niet zeggen dat u zich ook nog later dan 15 augustus aan kunt melden voor een activiteit.

Via de mail en berichten op de website houden wij u op de hoogte of activiteiten al dan niet doorgaan.

Zomeractiviteiten

Nu al is bekend dat, met inachtneming van de anderhalve meter afstand, de zomeractiviteiten in juli en augustus door kunnen gaan. De factuur voor uw deelname aan een zomeractiviteit ontvangt u na de uiterste inschrijfdatum die bij deze activiteit vermeld staat. De activiteit 'Afscheid in de natuur' is geannuleerd.

Programma 2020 - 2021

Ook nu hebben wij weer een gevarieerd programma samengesteld zodat er voor iedereen wel een leuke activiteit, lezing of cursus bij is om voor in te schrijven.

TIP: Controleer nu alvast even of uw gebruikersnaam en wachtwoord nog kloppen door in te loggen op het beveiligde deel van onze website, zodat u startklaar bent voor uw inschrijving voor de activiteiten in het nieuwe verenigingsjaar.

Culturele Club

Het rooster van de Culturele Club met de leidsters en de daarbij behorende datums voor de museumbezoeken vindt u op de website. U klikt op Bezoekersschema Culturele Club 2020-2021 en na het inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord ziet u het bezoekersschema.

Schrijft u in voor de Culturele Club houdt u dan a.u.b. rekening met deze datums alvorens u inschrijft voor andere activiteiten. Bij inschrijving kunt u uw voorkeur aangeven met wie u samen in een groep wilt.

Bridgecompetitie

Bij uw inschrijving voor de bridgecompetitie dient u ook de naam van uw bridgepartner te vermelden. Er wordt dan gelijktijdig een plaats gereserveerd voor deze partner die ook zelf in moet schrijven voor 16 augustus 2020.

 

Bestuursleden

In het boekje ziet u bij de bestuursleden een nieuwe naam staan: Jeannie Op ’t Hoog.

Mevrouw Op ’t Hoog heeft de ambitie om onze nieuwe voorzitter te worden. Sinds enkele maanden werkt zij zich in als voorzitter/bestuurder en het hele bestuur heeft er alle vertrouwen in dat zij deze functie naar tevredenheid zal vervullen. De ALV van 9 september wordt gevraagd in te stemmen met haar benoeming als bestuurder en tevens als nieuwe voorzitter.