Muziek vanuit het Concertgebouw

Geplaatst op 16-11-2020  -  Categorie: Algemeen

goirle

Met onze streams kunnen muziekliefhebbers wereldwijd genieten van concerten in Het Concertgebouw! We bieden een aantal verschillende streams:

 https://www.concertgebouw.nl/bekijk-gratis-live-streams-vanuit-het-concertgebouw

 Het Zondagochtend Concert

Hieronder vindt u alle streams van Het Zondagochtend Concert die direct via deze website terug te kijken zijn. Bekijk de streams. Van een aantal Zondagochtend Concerten kunt u fragmenten terugkijken, deze vindt u op deze pagina.

 Concertgebouw Sessions

Topmuzikanten die tijdens de eerste fase van de coronacrisis in een leeg Concertgebouw optraden, dat waren de Empty Concertgebouw Sessions. Alle Empty Sessions kunt u hier terugkijken. De Concertgebouw Sessions, waarbij musici optreden op een bijzondere plek in of rondom het gebouw, kunt u hier bekijken.

 Mahler Festival Online

Van 8 tot en met 17 mei 2020 stond Het Concertgebouw in het teken van het Mahler Festival Online. Met streams van alle symfonieën van Mahler, unieke documentaires, inleidingen door orkestleden, en nog veel meer. Een aantal onderdelen van dit online festival kunt u terugkijken, dit kan via de pagina's van het Mahler Festival Online