Sfeervolle muzikale kerstviering

linda-jonathan-kerstrand

 

In december is het weer tijd voor kaarslicht, kerstboom en gezelligheid. Tijd om samen te genieten van de kerstviering van Vrouwennetwerk Goirle waarbij drie uitzonderlijk getalenteerde mensen voor ons zullen optreden: Linda Verstraten, Jonathan Demoor en Simon van 't Hoff. Linda en Jonathan zijn beiden acteur, voornamelijk werkzaam in musicals in het binnen- en buitenland. Zij brengen ons een prachtig muzikaal kerstprogramma onder begeleiding van pianist Simon van 't Hoff.

Linda (Tilburg, 1992) & Jonathan (Antwerpen, 1987) studeerden beiden af aan de richting Muziektheater van het Fontys Conservatorium Tilburg.
Sindsdien zijn ze flink actief in het werkveld. Jonathan kun je onder andere kennen van de musicals Soldaat van Oranje, Kinky Boots, Sweeney Todd en vanaf september 2024 staat hij in de voorstelling 40-45.
Linda speelde onder meer in Ciske de Rat, Tarzan, Checkpoint Charlie en vanaf oktober 2024 speelt ze prinses Fiona in de musical Shrek.

Simon van ‘t Hoff studeerde zowel lichte als klassieke muziek aan het conservatorium te Tilburg. Simon is werkzaam op het conservatorium en heeft daarnaast een lespraktijk aan huis. Hij treedt regelmatig solo op en als toetsenist van Trio Allegria, begeleidt koren en maakt al jaren deel uit van cabaretgroep Grindt. Een veelzijdige pianist met veel liefde voor zijn werk.

“We kijken er naar uit om de warme kerstdagen muzikaal in te leiden. Verwacht flink wat klassiekers, wellicht in een nieuw jasje!” -Linda, Jonathan en Simon.

Datum Dinsdag 10 december 2024
19.00 uur Ontvangst met koffie/thee
19.45 uur Toespraak door de voorzitter
20.00 Optreden Linda Verstraten, Jonathan
Demoor en Simon van ‘t Hoff
Locatie CC Jan van Besouw
Uiterste
Inschrijfdatum
04 december 2024
Contactpersoon

Rita Verstraten

de contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina, u kunt deze
alleen zien als u bent ingelogd

Na afloop krijgt u een hapje en een drankje aangeboden.