Vervolgcursus conversatie Frans

Franse conversatie

 

In dit vervolg op de cursus Conversation Française van afgelopen jaar gaat het om de dagelijkse Franse conversatie. Je kunt met elkaar oefenen tijdens de cursus met als doel dit in de praktijk te kunnen toepassen.

Wilfried Goris is bereid gevonden deze cursus te ontwikkelen in samenspraak met de deelnemers, zodat de aansluiting op hun leerbehoefte optimaal is. De leermethode zal, behalve begeleid communiceren, ook veel audio- en videomateriaal bevatten. Het Franse chanson zal hierbij zeker niet ontbreken.

Voor deze cursus is een redelijk goede basiskennis van het Frans nodig, voldoende vocabularium om zich uit te drukken, en enige ervaring met de spreektaal.

Wilfried Goris is van origine Vlaming, beheerst de Franse spreektaal goed en praktiseert dit geregeld tijdens zijn verblijf in Frankrijk. Hij geeft hij ook cursussen Frans aan Nederlanders aldaar.

Voorafgaand aan de cursus word je uitgenodigd tot het doen van suggesties voor de inhoud van de ‘conversation’. Deze inbreng zorgt voor bouwstenen voor het programma.

Datums Dinsdag
07, 14, 28 januari 2025
04, 11 februari 2025
Tijd 19.30 - 21.30 uur
Locatie CC Jan van Besouw
Docent De heer Wilfried Goris
Kosten € 60,00 inclusief koffie en thee
Uiterste 
Inschrijfdatum
15 november 2024
Contactpersoon

Jannine van Erve

de contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina, u kunt deze
alleen zien als u bent ingelogd